• Reviderte vedtekter for Gjennestad barnehage

Styret i Gjennestad barnehage har revidert vedtektene.

• Ny pedagog- og bemanningsnorm

Fra 01.08.2018 blir det innført ny pedagognorm i alle landets barnehager. Barnehagen skal ha minst én pedagogisk leder per syv barn under tre år, og én pedagogisk leder per 14 barn over tre år.

Stortinget har også vedtatt en ny bemanningsnorm, som trer i kraft 1. august 2018. Barnehagen skal minst ha én ansatt per tre barn når barna er under tre år, og én ansatt per seks barn når barna er over tre år. Barnehageeier kan benytte perioden frem til 1. august 2019 til å oppfylle kravet til grunnbemanning.

Gjennestad barnehage oppfyller ny pedagog- og bemanningsnorm fra og med 01.08.2018.

• Ny inntektsgrense for gratis kjernetid i barnehagen

Fra og med 1. august 2018 gjelder gratis kjernetid for husholdninger som har en samlet inntekt som er lavere enn 533 500 kroner per år.

• PLANLEGGINGSDAGER FOR 2017-2018

HER ER DE VIKTIGE DATOENE OG PLANLEGGINGSDAGENE 2017-2018

• Veilederen for syke barn og brosjyre hodelus

Her vil dere finne informasjon fra folke helse instituttet om når barnet kan komme i barnehagen etter sykdom